Információkérés csomag nyomonkövetésével kapcsolatban UA / UC kezdődő csomagazonosítók esetében

FONTOS! Amennyiben a nyomkövetési száma UA vagy UC karakterekkel kezdődik, abban az esetben ez egy semi-tracked szolgáltatás. Ez a megoldás bővített nyomkövetéssel rendelkezik, így a legutolsó nyomkövetési esemény az, hogy a küldemény beérkezett a célországba. Kérjük csomagját a megrendelési címhez legközelebbi kézbesítési postahivatalban keresse.. A Kínából megrendelt termékének szállítása, ennél a megoldásnál közepesen hosszú ideig tart, 1-2 hétig is eltarthat, a csomag Magyarországra történő beérkezésétől számítva.

* Kötelező mező
HU
Mellékletek (pdf)

Információkérés csomag nyomonkövetésével kapcsolatban UB kezdődő csomagazonosítók esetében

FONTOS! Amennyiben a nyomkövetési száma UB karakterekkel kezdődik, abban az esetben ez egy super economy szolgáltatás. Ez a megoldás csak a legalapvetőbb nyomkövetési információt tartalmazza, így a legutolsó nyomkövetési esemény az, hogy a küldemény beérkezett Magyarországra. A küldemény ezután a célországba kerül, így kérjük csomagját a megrendelési címhez legközelebbi kézbesítési postahivatalban keresse. A Kínából megrendelt termékének szállítása, ennél a megoldásnál tart a leghosszabb ideig, több hétig is eltarthat, a csomag Magyarországra történő beérkezésétől számítva.

* Kötelező mező
HU
Mellékletek (pdf)

Információkérés csomag nyomonkövetésével kapcsolatban ECSCCA kezdődő csomagazonosítók esetében

FONTOS! Amennyiben a nyomkövetési száma ECSCCA karakterekkel kezdődik, abban az esetben a szolgáltatás, nem tartalmaz teljes körű nyomkövetési szolgáltatást. A legutolsó nyomkövetési esemény az, hogy a küldemény beérkezett Magyarországra. Kérjük csomagját az Önhöz legközelebbi Magyarországon található kézbesítő postahivatalban keresse. A Kínából megrendelt termékének szállítása, ennél a megoldásnál több hétig is eltarthat, a csomag Magyarországra történő beérkezésétől számítva.

* Kötelező mező
HU
Mellékletek (pdf)

Információkérés csomag nyomonkövetésével kapcsolatban LA / RR / ECSC00AARO / PNLUC kezdődő csomagazonosítók esetében

FONTOS! Amennyiben a nyomkövetési száma LA, RR, ECSC00AARO,PNLUC karakterekkel kezdődik, abban az esetben ez egy full-tracked szolgáltatás. Ez a megoldás a küldemény teljes életútját nyomköveti, a feladástól a címzettig történő megérkezésig. A Kínából megrendelt termékének a szállítása, ennél a megoldásnál tart a legrövidebb ideig. Amennyiben a csomagja vámkezelés alatt áll, nem tudjuk meggyorsítani a kiszállítási folyamatot, illetve nem tudunk a csomag várható érkezéséről információval szolgálni.  LA / RR / PNLUC csomagazonosító esetén a helyi kézbesítési postahivatal, ECSC00AARO csomagazonosító esetén a Fan Courier szolgáltató kézbesíti a küldeményt, kérjük ezen szolgáltatókkal vegye fel a kapcsolatot.

* Kötelező mező
HU
Mellékletek (pdf)

Információkérés csomag nyomonkövetésével kapcsolatban PBLUC kezdődő csomagazonosítók esetében

FONTOS! Amennyiben a nyomkövetési száma PBLUC karakterekkel kezdődik, abban az esetben ez egy utánvétes szolgáltatás. Ez a megoldás a küldemény teljes életútját nyomköveti, a feladástól a címzettig történő megérkezésig. A Címzett a küldemény értékét a csomag kiszállításakor téríti meg. A Kínából megrendelt termékének szállítása, ennél a megoldásnál tart a legrövidebb ideig.

* Kötelező mező
HU
Mellékletek (pdf)